Ga naar de inhoud

kookworkshop

Alles over de kookorkshop bij MoltoGusto

Duik in de geheimen van de Italiaanse keuken en leer hoe je traditionele gerechten tot in perfectie bereidt.

chefs van kookworkshop bij moltogusto

Wat kun je verwachten van een kookworkshop?

Leer de lekkerste gerechten van de Italiaanse keuken met onze kookworkshop. Met meerdere sessies richten we ons op de verschillende facetten van de Italiaanse keuken. Leuk voor een teamuitje met vrienden of bedrijven. Bekijk dan de groepskookworkshop (vanaf 12 personen).

 

Met zorgvuldig kiezen van ingrediënten bereiden we de lekkerste verse pasta’s of, risotto. Ook het bakken van authentiek Italiaans brood en de geheimen achter het creëren van Italiaanse desserts.

chefs van kookworkshop bij moltogusto
kookcursus italiaans bedrijfsuitje

Voor wie is een kookworkshop?

Een kookworkshop is een leuke activiteit voor iedereen. Het is net even wat anders dan een normale activiteit. Wil je wat meer leren over de Italiaanse keuken? Of een unieke manier zoekt om een bedrijfsuitje of teamuitje te geven is een kookcursus een leuke activiteit.

Bedrijven kunnen profiteren van een kookworkshop als een leuk informeel teamuitje. Koken vereist teamwork, communicatie en creativiteit, waardoor het een ideale teambuildingactiviteit is. Zet je collega’s in een totaal andere setting en laat ze samen de lekkerste Italiaanse gerechten maken!

Groepen die een interactieve dag willen, zullen ontdekken dat een kookworkshop perfect is voor een teamuitje of gewoon een leuke dag samen. Het samen koken en daarna genieten van het heerlijke maal zorgt voor onvergetelijke herinneringen en versterkt de relaties.

Een kookworkshop is eigenlijk ideaal voor iedereen die interesse heeft in koken. Een leuke activiteit voor zowel kleine als grote groepen die samen iets nieuws en spannends willen proberen.

Waarom een kookworkshop bij MoltoGusto?

Ontdek waarom onze kookworkshop de ideale keuze is voor elke culinaire liefhebber die zich wil verdiepen in de Italiaanse keuken. 

 

Professionele Begeleiding: Met een focus op individuele begeleiding krijg je de unieke kans om te leren van authentieke Italiaanse chefs. De ervaren koks delen graag hun passie van het Italiaans koken.

 

Hands-on Ervaring: Dit betekent dat je direct betrokken bent bij het kookproces. Van het bereiden van antipasti tot het perfectioneren van pasta’s en risotto’s. Je zult actief deelnemen en essentiële kookvaardigheden ontwikkelen.

 

Diepgaande kookworkshop: Tijdens de kookworkshop ga je diep in op de kookkunsten van de Italiaanse keuken. Je leert over de selectie van ingrediënten, kooktechnieken en de tradities die de Italiaanse keuken zo rijk en divers maakt.

 

Gezelligheid met anderen: Je krijgt de kans om mede-kookliefhebbers te ontmoeten. Samen ervaringen uitwisselen en samen genieten van de creaties die je hebt gemaakt. Dit maakt de kookworkshop toch echt uniek. Hierbij krijg je ook de gelegenheid om je passie voor koken te delen met andere geïnteresseerden!

De Reis naar Italië met MoltoGusto

MoltoGusto onderscheidt zich door toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid. Onze menu’s laten de diversiteit van de Italiaanse keuken zien. Met gerechten uit verschillende regio’s van Italië krijg je alles mee! En dat terwijl je gewoon langskomt bij onze kookstudio in Heteren.

 

Als ervaren of beginnend kok blijft de kookworkshop je iets te bieden hebben. Je leert traditionele Italiaanse gerechten bereiden, van verse pasta tot heerlijke risotto en verleidelijke desserts, allemaal met verse, hoogwaardige ingrediënten. Na de workshop geniet je samen met je mede-chefs van de zelfbereide maaltijd in een gezellige en ontspannen sfeer.

ingrediënten Italiaans koken

De Beste Ingrediënten

koken italiaanse kookworkshop

Professionele Keuken

op maat gemaakte workshops

Op Maat Gemaakte Workshops

persoonlijke aandacht kookcursus

Persoonlijke Aandacht

Kookworkshop voor groepen

kookworkshop voor groepen bij moltogusto

Als je ooit het geheim van Italiaanse keuken hebt willen leren, dan is een kookworkshop de perfecte manier om dit te doen!

 

Onder begeleiding van deskundige Italiaanse chefs ontdek je hoe je authentieke Italiaanse gerechten bereidt, van de selectie van de beste ingrediënten tot het meesteren van traditionele kooktechnieken. Speciale gerechten  voor familiebijeenkomsten of teambuildingactiviteiten. Zo bieden we op maat gemaakte workshops aan voor groepen vanaf twaalf deelnemers.

 

Werk samen aan een compleet diner en sluit af met een heerlijke maaltijd, vergezeld van een selectie wijnen en spritz.

Kookworkshop Italiaans bij MoltoGusto

Hoewel we verschillende workshops aanbieden, ligt onze specialiteit bij het creëren van een authentieke Italiaanse ervaring. Tijdens onze workshops koken leer je niet alleen koken, je leert ook de cultuur en tradities van de Italiaanse keuken kennen. Sluit je aan bij ons voor een workshop, verbeter je kook skills en geniet van een gezellige dag.

dineren na het bereiden van gercehten bij kookworkshop

Wat kost een kookworkshop?

De kosten van een kookworkshop zijn afhankelijk van de inhoud, de duur en het aantal deelnemers. Bij MoltoGusto zijn we gespecialiseerd in Italiaanse kookworkshops voor groepen. Hieronder zie je de verschillende workshops die we aanbieden.

 

Groepsworkshops starten bij een minimum van 12 personen. Prijzen beginnen bij €69 per persoon exclusief btw.

Elke workshop kan worden aangepast met opties zoals een glas Prosecco of Aperol Spritz voor €6,75 en een Italiaans borrelplankje voor €5,75, beide exclusief btw per persoon. Voor groepen die na de workshop willen blijven hangen, bieden we de mogelijkheid om de tijd te verlengen voor €175 per uur tot maximaal 24:00.

 

We bieden ook speciale themaworkshops aan zoals de “Drie gangen Italiaanse wijn & spijs workshop”, waarbij je niet alleen kookt maar ook bijpassende wijnen proeft voor €90 per persoon. Deze workshops duren gemiddeld 3,5 uur.

 

Bedrijfsuitjes en Teamuitjes: Onze workshops zijn ideaal voor bedrijfs- of teamuitjes, waarbij teambuilding centraal staat in een ontspannen en gezellige sfeer. Afhankelijk van de gekozen workshop kunnen prijzen variëren, dus we raden aan om contact op te nemen voor specifieke details en arrangementen die op maat gemaakt kunnen worden naar de behoeften van uw groep.

 

Wil je meer weten of een workshop boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kookworkshop als teamuitje

Op zoek naar een origineel teamuitje? MoltoGusto nodigt jullie uit voor een onvergetelijke kookworkshop als teamuitje. Perfect geschikt voor speciale groepsevenementen. Voor groepen vanaf 12 deelnemers worden onze workshops een combinatie van gezelligheid, kookles en natuurlijk heerlijk eten.

Waarom een kookworkshop als team- of bedrijfsuitje?

  • Informeel Teamuitje: Een uitje met het team mag lekker informeel zijn. Even niet aan werk denken maar aan iets leuks samen doen. 
  • Leer van Echte Italiaanse Chefs: Onze Italiaanse chefs delen hun passie en geheimen voor het bereiden van authentieke Italiaanse maaltijden. Met het gebruik van verse, kwalitatieve ingrediënten.
  • Creëer een Compleet Italiaans Feestmaal: Iedereen in het team draagt bij aan het maken van een volledig Italiaans menu, van de starters tot aan de zoete afsluiting.
  • Aanpasbare Arrangementen: Met welkomstdrankje, smakelijke borrelhapjes. Of kies voor een uitgebreid assortiment Italiaanse wijnen en bieren.