Ga naar de inhoud

Kookworkshop teamuitje

Kookworkshop Teamuitje bij MoltoGusto

Teambuilding met de Smaak van Italië

Op zoek naar een origineel teamuitje? MoltoGusto nodigt jullie uit voor een onvergetelijke kookworkshop, perfect geschikt voor speciale groepsevenementen. Voor groepen vanaf 12 deelnemers worden onze workshops een combinatie van gezelligheid, kookles en natuurlijk heerlijk eten.

Waarom een Kookworkshop voor je Teamuitje?

 • Informeel Teamuitje Een uitje met het team mag lekker informeel zijn. Even niet aan werk denken maar aan iets leuks samen doen. 
 • Leer van Echte Italiaanse Chefs: Onze Italiaanse chefs delen hun passie en geheimen voor het bereiden van authentieke Italiaanse maaltijden. Met het gebruik van verse, kwalitatieve ingrediënten.
 • Creëer een Compleet Italiaans Feestmaal: Iedereen in het team draagt bij aan het maken van een volledig Italiaans menu, van de starters tot aan de zoete afsluiting.
 • Aanpasbare Arrangementen: Met welkomstdrankje, smakelijke borrelhapjes. Of kies voor een uitgebreid assortiment Italiaanse wijnen en bieren.
chefs van kookworkshop bij moltogusto
kookcursus italiaans bedrijfsuitje

Wat U Kunt Verwachten van Kookworkshop Teamuitje ?

 • Persoonlijke Begeleiding: Onze chefs bieden stap-voor-stap instructies en persoonlijke tips, zodat jullie actief betrokken zijn bij het kookproces.
 •  
 • Hoogwaardige Ingrediënten: Werk met de beste, verse ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden die jullie samen zullen proeven.
 •  
 • Gezellige Sfeer: Geniet van de warme en gezellige sfeer van onze kookstudio, perfect voor leuke bedrijfsuitjes.
 •  
 • Leer en Lach: Meer dan alleen koken, onze workshops zijn een kans om plezier te hebben met collega’s. Leer nieuwe vaardigheden in een ontspannen setting.
ingrediënten Italiaans koken

De Beste Ingrediënten

koken italiaanse kookworkshop

Professionele Keuken

op maat gemaakte workshops

Op Maat Gemaakte Workshops

persoonlijke aandacht kookcursus

Persoonlijke Aandacht

professionele keuken voor workshop koken

De Mogelijkheden voor Teamuitje Kookworkshop

IMG_0127 copy

3 gangen Italiaanse wijn & spijs workshop

In deze workshop bereiden we traditionele, heerlijke Italiaanse gerechten, die elk een verrassende smaak en textuur hebben. De gerechten gaan we met veel zorg presenteren worden en per gang geserveerd. Om deze Italiaanse ervaring af te maken, bieden we ook een wijnarrangement aan, dat perfect is afgestemd op de smaken van de gerechten. Deze workshop incombinatie met het door ons geselecteerde wijn arrangement geeft je de mogelijkheid om te genieten van de beste wijnen en spijsen uit Italië. De wijnen veelal zelf geïmporteerd, die de maaltijd nog specialer maken. 

 

€90   Duur: 3,5 uur

italiaanse pasta kookworkshop

Pasta en saus workshop

De basis van goede pasta is de manier waarop het deeg gemaakt wordt: met liefde, geduld en inspanning. In deze workshop zullen we het basisdeeg verwerken tot diverse soorten pasta, zoals tagliatelle, farfalle en gevulde pasta’s als pansotti of ravioli. Ook bespreken we welke saus het beste bij welke pasta past, en natuurlijk maken we er een bij onze verse, zelfgemaakte pasta.

Prijs voor deze workshop tot 12 personen is € 828,- excl. btw, daarna € 69,00 excl btw voor elke extra deelnemer.

€69   Duur: 2,5 uur
Italiaanse vleesgerechten kookworkshop

Maaltijd zoals in Italië

Bij deze workshop gaan we een maaltijd zoals in Italië bereiden, waar iedereen zich zal verheugen op de smaakvolle gerechten, geserveerd in schalen op lange gedekte tafels. We serveren een uitgebreid menu bestaande uit een antipasti, primi (voorgerecht), een secondo (hoofdgerecht) met contorni (bijgerecht) en een dolce (zoet nagerecht). Naar wens kan er afgesloten worden met een Limoncello, Amaretto of Grappa met Espresso. Prijs voor deze workshop tot 12 personen is € 870,- excl. btw, daarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer.

 

 

€72,50   Duur 3,5 uur

Wild vlees Italiaanse kookworkshop

Drie gangen Italiaans

In deze exclusieve workshop zullen we ons verdiepen in de rijke culinaire tradities van Italië door het bereiden van drie verfijnde, restaurantwaardige Italiaanse gerechten. Elke gang wordt zorgvuldig gepresenteerd en opgemaakt, zodat deelnemers niet alleen de smaken maar ook de visuele aantrekkingskracht van deze heerlijke creaties kunnen waarderen. Deze workshop is ook te boeken in 2- gangen voor € 52,50 of in 4 gangen te boeken en kost dan € 72,50 excl. 9% btw en drankjes pp

De prijs voor een 3 gangen workshop tot 12 personen is € 750,00 exdaarna € 62,50 excl btw voor elke extra deelnemer. De prijs voor een 4 gangen workshop tot 12 personen is € 870,00 exdaarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer.

 

€62,50   Duur: 3,5 uur

Praktische Informatie

 • Locatie: Onze uitnodigende kookstudio is gelegen in het schilderachtige Heteren, gemakkelijk te bereiken voor teams uit Nijmegen en de omgeving.
 • Groepsgrootte: Geschikt voor groepen van 12 of meer, ideaal voor complete teams of afdelingen.
 • Kosten: Exclusief BTW en drankjes, met opties voor personalisatie naar wens.
 • Duur: Variabel, afhankelijk van het gekozen arrangement, met de mogelijkheid om te verlengen.

 

Boek je Kookworkshop Teamuitje

Laat je teamuitje bij MoltoGusto niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook de teambanden versterken. Neem vandaag nog contact op met MoltoGusto voor meer details of om jullie kookworkshop te reserveren. Ervaar samen de rijkdom van de Italiaanse culinaire tradities – dat is de belofte van MoltoGusto. We zijn enthousiast om van jullie teamuitje een culinair avontuur te maken!