Ga naar de inhoud

Groeps workshops met echte Italiaanse gezelligheid.

Gezellig samenzijn, proeven, genieten en tegelijkertijd leren zijn de ingrediënten van onze Italiaanse kookworkshops.

tafel-en-glazen

VOOR TEAMBUILDING EN BEDRIJFSUITJES

Authentieke Italiaanse gerechten bereiden met (h)eerlijke ingrediënten, dat leer je in onze leerzame en vooral gezellige workshops.

Groeps workshops

opmaken-van-eten

Leer de Italiaanse keuken

Als je ooit het geheim van Italiaanse keuken hebt willen leren, dan is een kookworkshop de perfecte manier om dit te doen! Leer de traditionele methoden die Italiaanse chefs gebruiken om heerlijke, authentieke gerechten te maken. Ontdek de smaken en texturen van de fijnste ingrediënten en beheers de technieken die ervoor zorgen dat je kookkunsten opvallen.

Met een Italiaanse kookworkshop kun je je eigen heerlijke gerechten maken voor familie en vrienden. We bieden verschillen de workshops aan voor groepen vanaf twaalf deelnemers. Of het nou een familie-uitje is, bedrijfsuitje, teambuildings activiteit of een vriendengroep, het maakt niet uit. Met de groep werken jullie samen aan een volwaardig diner. De groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes die elk werken aan een onderdeel van het gehele menu, na verloop van tijd is het tijd om aan tafel te gaan en te gaan genieten van de maaltijd met een goed glas wijn.

De prijzen van onze groeps workshops zijn exclusief BTW en drankjes. Start je workshop extra gezellig met een glas Prosecco of een glas Aperol Spritz € 6,75 excl. btw p.p. en een heerlijk borrelplankje, met zelf geïmporteerde en vers gesneden hammen en salami’s € 5,75 excl. btw p.p.

Tevens is de mogelijkheid tot het boeken van een italiaanse wijn/bier of drank arrangement. Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Is het erg gezellig en wil de groep nog even naborrelen? Het is mogelijk om de workshops te verlengen voor € 175.00 per uur tot maximaal 24:00.

Let op, een groepsworkshopsheeft een starttarief van 12 personen.

Download drankenkaart
box 1

Pasta en saus workshop

De basis van goede pasta is de manier waarop het deeg gemaakt wordt: met liefde, geduld en inspanning. In deze workshop zullen we het basisdeeg verwerken tot diverse soorten pasta, zoals tagliatelle, farfalle en gevulde pasta's als pansotti of ravioli. Ook bespreken we welke saus het beste bij welke pasta past, en natuurlijk maken we er een bij onze verse, zelfgemaakte pasta.

Prijs voor deze workshop tot 12 personen is € 828,- excl. btw, daarna € 69,00 excl btw voor elke extra deelnemer.

€ 69

Duur: 2,5 uur

aanmelden
box 1

Cicchietti workshop

In Venetie zijn ze heel bekend en eet je met un'ombra. een lekker glas witte wijn. Lekker kleine belegde broodjes een beetje zoals een bruschetta maar dan net anders. Allemaal heel verschillend belegd. Ze hebben wat weg van de spaanse tapas. Tijdens deze Cichietti workshop workshop maken we verschillende cichietti, maar breiden we het wat uit met allerlei ander heerlijk Italian Fingerfood. Kleine hapjes om te delen, een soort shared dining. Denk hierbij aan bijvoorbeeld arancini, polpette en fritata. Een heel veelzijdige workshop, waarbij er  zowel vis, vlees als vegetarische hapjes gemaakt en geproeft kunnen worden. Alles uiteraard met de verste en (h)eerlijkste ingredienten.

De prijs voor een Cichietti workshop tot 12 personen is € 828,00 exdaarna € 69,00 excl btw voor elke extra deelnemer

€ 69.00

Duur: 3,5 uur

aanmelden
box 1

Maaltijd zoals in Italië

Bij deze workshop gaan we een maaltijd zoals in Italië bereiden, waar iedereen zich zal verheugen op de smaakvolle gerechten, geserveerd in schalen op lange gedekte tafels. We serveren een uitgebreid menu bestaande uit een antipasti, primi (voorgerecht), een secondo (hoofdgerecht) met contorni (bijgerecht) en een dolce (zoet nagerecht). Naar wens kan er afgesloten worden met een Limoncello, Amaretto of Grappa met Espresso. Prijs voor deze workshop tot 12 personen is € 870,- excl. btw, daarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer.

€ 72.50

Duur: 3,5 uur

aanmelden
box 1

Drie gangen Italiaans

In deze exclusieve workshop zullen we ons verdiepen in de rijke culinaire tradities van Italië door het bereiden van drie verfijnde, restaurantwaardige Italiaanse gerechten. Elke gang wordt zorgvuldig gepresenteerd en opgemaakt, zodat deelnemers niet alleen de smaken maar ook de visuele aantrekkingskracht van deze heerlijke creaties kunnen waarderen. Deze workshop is ook te boeken in 2- gangen voor € 52,50 of in 4 gangen te boeken en kost dan € 72,50 excl. 9% btw en drankjes pp

De prijs voor een 3 gangen workshop tot 12 personen is € 750,00 exdaarna € 62,50 excl btw voor elke extra deelnemer. De prijs voor een 4 gangen workshop tot 12 personen is € 870,00 exdaarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer

€ 62.50

Duur: 3,5 uur

aanmelden
box 1

Drie gangen seizoens workshop

Bij deze workshop ligt het accent op het gebruik van regionale en seizoensgebonden producten. We bewegen met de seizoenen mee, zo maken we elk seizoen heerlijke recepten die goed passen in dat seizoen, dit door gebruik maken van wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Het is mogelijk om deze workshop uit te breiden met één extra gang, een viergangen workshop kost € 72,50 excl. btw. Maar ook is deze workshop te boeken in twee gangen voor € 52,50 excl. btw pp.

De prijs voor een 3 gangen workshop tot 12 personen is € 750,00 exdaarna € 62,50 excl btw voor elke extra deelnemer. De prijs voor een 4 gangen workshop tot 12 personen is € 870,00 exdaarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer

€ 62.50

Duur: 3,5-4 uur

aanmelden
box 1

3 gangen Italiaanse wijn & spijs workshop

In deze workshop bereiden we traditionele, heerlijke Italiaanse gerechten, die elk een verrassende smaak en textuur hebben. De gerechten gaan we met veel zorg presenteren worden en per gang geserveerd. Om deze Italiaanse ervaring af te maken, bieden we ook een wijnarrangement aan, dat perfect is afgestemd op de smaken van de gerechten. Deze workshop incombinatie met het door ons geselecteerde wijn arrangement geeft je de mogelijkheid om te genieten van de beste wijnen en spijsen uit Italië. De wijnen veelal zelf geïmporteerd, die de maaltijd nog specialer maken. 

€ 90

Duur: 3,5 uur

aanmelden