Ga naar de inhoud

Kookworkshop Nijmegen

Ontdek de Smaak van Italië met Onze Kookworkshop Nijmegen

Een Kookworkshop nabij Nijmegen

De kookworkshop is niet zomaar een kookcursus; het is een avontuur dat je meeneemt door de rijke smaken en tradities van Italië. Geen lange reis naar Italië, maar  de reis vanuit Nijmegen naar Heteren voor onze kookworkshop.

 

Onder persoonlijke begeleiding van onze ervaren Italiaanse chefs duik je in de authentieke Italiaanse keuken. Zo leer je de geheimen achter het maken van perfecte pasta, risotto en andere klassieke Italiaanse gerechten.

chefs van kookworkshop bij moltogusto
kookcursus italiaans bedrijfsuitje

Wat U Kunt Verwachten van Kookworkshop Nijmegen

  • Leer Authentieke Gerechten: Onder leiding van chefs maak je kennis met traditionele Italiaanse recepten, van verse pasta tot heerlijke desserts.
  •  
  • Persoonlijke Begeleiding: Dankzij kleine groepen krijgt iedereen individuele aandacht, wat zorgt voor een diepgaande leerervaring.
  •  
  • Compleet Pakket: Inclusief alle ingrediënten, keukengerei, en de maaltijd die je zelf bereidt. Optioneel met welkomstdrankje en Italiaans borrelplankje.
  •  
  • Sfeervolle Locatie: Een gezellige kookstudio, slechts een korte reis van Nijmegen.
  •  
  • Verrijk je kookvaardigheden: Perfecte kans om je kennis uit te breiden of een plezierige dag te beleven met mede-kookliefhebbers.
  •  

Waarom MoltoGusto als Kookworkshop in Nijmegen?

MoltoGusto onderscheidt zich door toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid. Onze menu’s weerspiegelen de diversiteit van de Italiaanse keuken, met gerechten uit verschillende regio’s van Italië.

 

Of je nu een ervaren kok bent of net begint, onze kookworkshop biedt iets voor iedereen. Je leert traditionele Italiaanse gerechten bereiden, van verse pasta tot heerlijke risotto en verleidelijke desserts, allemaal met verse, hoogwaardige ingrediënten. Na de workshop geniet je samen met je mede-chefs van de zelfbereide maaltijd in een gezellige en ontspannen sfeer.

ingrediënten Italiaans koken

De Beste Ingrediënten

koken italiaanse kookworkshop

Professionele Keuken

op maat gemaakte workshops

Op Maat Gemaakte Workshops

persoonlijke aandacht kookcursus

Persoonlijke Aandacht

professionele keuken voor workshop koken

De Mogelijkheden voor Kookworkshop Nijmegen

louis-hansel-Pif4kI7l_yo-unsplash

Italiaanse bak workshop

Tijdens de workshop verkennen we de Italiaanse baksels met een bijzondere historie, cultuur en familie, waaronder Siciliaanse cannoli, Baci di Dama uit Piëmonte en de familieklassieker crostata. Er is een voorkeur op te geven voor welke baksels worden gemaakt en na het bakken kunt u genieten van een kop koffie of thee terwijl u proeft. Na het bakken kunt u genieten van de overheerlijke baksels, die u mee naar huis neemt in de goodie bags. Enkele andere voorbeelden van baksels die we kunnen maken: Tartufini cioccolato misti (chocolade balletjes), Biscotti (verschillende soorten), Cantuccini, Torta Caprese, Pannetone/pandoro en Torta di sorento.

 

€75   Duur: 3,5 uur

kip en citroen Italiaanse kookworkshop moltogusto

Wild kookworkshop

Tijdens deze cursusdag staan de diverse bereidingen van wild op het menu. Het meest duurzame product van de Veluwe. Er worden verschillende diersoorten besproken en behandeld: gevogelte, klein wild en grofwild. Er wordt ook een klein stukje theorie behandeld, waarna je ermee aan de slag gaat in de keuken. Je bereidt een 3-gangen wild menu, dat vervolgens heerlijk geserveerd wordt met een glas passende wijn.

€125   Duur: 4 uur