Ga naar de inhoud

Begonnen als een hobby, uitgegroeid tot een passie.

Moltogusto is gevestigd op de eerste verdieping van Helfferich - Heteren. Het is een garage gespecialiseerd in Maserati.

uitleggen
Nature

In het kort

Van sleutelen in de tuin naar een eigen garage.

MoltoGusto is gevestigd op de eerste verdieping van Helfferich – Heteren, ons garagebedrijf dat gespecialiseerd is in hoofdzakelijk Maserati & Ferrari. Erik Helfferich, mijn man, begon met het sleutelen aan Italiaanse auto’s vanuit zijn ouderlijk huis. Toen de tuin te vol kwam te staan werd het zijn vader teveel en zocht een bedrijfspand. We werkten aan diverse luxe merken zoals Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini, Ferrari en Maserati. Onderdelen waren moeilijk te krijgen, dus reisden we elke zes weken naar Italië om bij dealers en fabrikanten de benodigde onderdelen in te kopen.

Van een hobby een passie maken.

Tijdens de vele lunches en diners in Italië is dan ook toen dat mijn liefde en interesse voor de Italiaanse keuken ontstaan. Al gauw werd mij duidelijk dat onze klanten deze liefde delen. Van een klein barretje in ons oude bedrijfspand in Wageningen, waar op zaterdag een heerlijke cappuccino gedronken kon worden. Sta ik nu workshops te geven en mijn passie te delen in ons zelf ontworpen bedrijfspand. Hiervoor heb ik de opleiding aan de Academie voor Gastronomie gevolgd door Theus de Kok en Peter Klosse met een WSET 3 wijn opleiding.

tafel-opgedekt