Ga naar de inhoud

Kookworkshop Bedrijfsuitje

Kookworkshop Bedrijfsuitje

Teambuilding met de Smaak van Italië

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje dat niet alleen vermaakt maar ook de banden binnen uw team versterkt? MoltoGusto biedt inspirerende kookworkshops aan die perfect zijn voor teambuilding en bedrijfsevenementen. Speciaal ontworpen voor groepen vanaf 12 personen, bieden onze workshops een mix van gezelligheid, leren, en natuurlijk heerlijk eten.

Waarom Kiezen voor een Kookworkshop als Bedrijfsuitje?

 • Maak je team sterker: Samen koken vereist communicatie, samenwerking, en een snufje creativiteit – essentiële ingrediënten voor een sterk team.
 • Leer van de Beste koks: Onze Italiaanse chefs delen graag hun geheimen over het bereiden van authentieke Italiaanse gerechten met verse en (h)eerlijke ingrediënten.
 • Een Compleet Italiaans Diner: Elk teamlid draagt bij aan het bereiden van verschillende onderdelen van een traditioneel Italiaans diner, van antipasti tot dolci.
 • Flexibele Arrangementen: Kies voor een extra vleugje gezelligheid met een welkomstdrankje, een borrelplankje, of zelfs een uitgebreid Italiaans wijn- en bierarrangement.
chefs van kookworkshop bij moltogusto
kookcursus italiaans bedrijfsuitje

Wat U Kunt Verwachten van Kookworkshop Bedrijfsuitje ?

 • Persoonlijke Begeleiding: Onze chefs bieden stap-voor-stap instructies en persoonlijke tips, zodat jullie actief betrokken zijn bij het kookproces.
 •  
 • Hoogwaardige Ingrediënten: Werk met de beste, verse ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden die jullie samen zullen proeven.
 •  
 • Gezellige Sfeer: Geniet van de warme en gezellige sfeer van onze kookstudio, perfect voor leuke bedrijfsuitjes.
 •  
 • Leer en Lach: Meer dan alleen koken, onze workshops zijn een kans om plezier te hebben met collega’s. Leer nieuwe vaardigheden in een ontspannen setting.
ingrediënten Italiaans koken

De Beste Ingrediënten

koken italiaanse kookworkshop

Professionele Keuken

op maat gemaakte workshops

Op Maat Gemaakte Workshops

persoonlijke aandacht kookcursus

Persoonlijke Aandacht

professionele keuken voor workshop koken

De Mogelijkheden voor Bedrijfsuitje Kookworkshop

IMG_0127 copy

3 gangen Italiaanse wijn & spijs workshop

In deze workshop bereiden we traditionele, heerlijke Italiaanse gerechten, die elk een verrassende smaak en textuur hebben. De gerechten gaan we met veel zorg presenteren worden en per gang geserveerd. Om deze Italiaanse ervaring af te maken, bieden we ook een wijnarrangement aan, dat perfect is afgestemd op de smaken van de gerechten. Deze workshop incombinatie met het door ons geselecteerde wijn arrangement geeft je de mogelijkheid om te genieten van de beste wijnen en spijsen uit Italië. De wijnen veelal zelf geïmporteerd, die de maaltijd nog specialer maken. 

 

€90   Duur: 3,5 uur

italiaanse pasta kookworkshop

Pasta en saus workshop

De basis van goede pasta is de manier waarop het deeg gemaakt wordt: met liefde, geduld en inspanning. In deze workshop zullen we het basisdeeg verwerken tot diverse soorten pasta, zoals tagliatelle, farfalle en gevulde pasta’s als pansotti of ravioli. Ook bespreken we welke saus het beste bij welke pasta past, en natuurlijk maken we er een bij onze verse, zelfgemaakte pasta.

Prijs voor deze workshop tot 12 personen is € 828,- excl. btw, daarna € 69,00 excl btw voor elke extra deelnemer.

€69   Duur: 2,5 uur
Italiaanse vleesgerechten kookworkshop

Maaltijd zoals in Italië

Bij deze workshop gaan we een maaltijd zoals in Italië bereiden, waar iedereen zich zal verheugen op de smaakvolle gerechten, geserveerd in schalen op lange gedekte tafels. We serveren een uitgebreid menu bestaande uit een antipasti, primi (voorgerecht), een secondo (hoofdgerecht) met contorni (bijgerecht) en een dolce (zoet nagerecht). Naar wens kan er afgesloten worden met een Limoncello, Amaretto of Grappa met Espresso. Prijs voor deze workshop tot 12 personen is € 870,- excl. btw, daarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer.

 

 

€72,50   Duur 3,5 uur

Wild vlees Italiaanse kookworkshop

Drie gangen Italiaans

In deze exclusieve workshop zullen we ons verdiepen in de rijke culinaire tradities van Italië door het bereiden van drie verfijnde, restaurantwaardige Italiaanse gerechten. Elke gang wordt zorgvuldig gepresenteerd en opgemaakt, zodat deelnemers niet alleen de smaken maar ook de visuele aantrekkingskracht van deze heerlijke creaties kunnen waarderen. Deze workshop is ook te boeken in 2- gangen voor € 52,50 of in 4 gangen te boeken en kost dan € 72,50 excl. 9% btw en drankjes pp

De prijs voor een 3 gangen workshop tot 12 personen is € 750,00 exdaarna € 62,50 excl btw voor elke extra deelnemer. De prijs voor een 4 gangen workshop tot 12 personen is € 870,00 exdaarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer.

 

€62,50   Duur: 3,5 uur

Praktische Informatie

 

 • Locatie: Onze gezellige kookstudio bevindt zich in de prachtige omgeving van Heteren, makkelijk bereikbaar voor bedrijven uit Nijmegen en omstreken.
 • Groepsgrootte: Vanaf 12 personen, perfect voor afdelingen of het hele bedrijf.
 • Prijs: Exclusief BTW en drankjes, met opties voor uitbreiding en maatwerk.
 • Duur: Afhankelijk van het gekozen arrangement, met mogelijkheid tot verlenging.

 

Een Onvergetelijke Ervaring

Onze kookworkshops zijn meer dan alleen een bedrijfsuitje; ze zijn een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en iets nieuws te leren in een ontspannen en vrolijke sfeer. Of u nu een fervent thuiskok bent of nauwelijks een ei kunt bakken, onze workshops zijn toegankelijk voor iedereen en beloven een plezierige en leerrijke ervaring.

 

Boek uw Kookworkshop Bedrijfsuitje

Verrijk uw teamuitje met een ervaring die zowel de smaakpapillen als de teamgeest prikkelt. Neem vandaag nog contact op met MoltoGusto voor meer informatie of om uw kookworkshop bedrijfsuitje te boeken. Samen koken, samen groeien, en samen genieten van de heerlijkheden die de Italiaanse keuken te bieden heeft – dat is wat u kunt verwachten bij MoltoGusto. Wij staan klaar om van uw bedrijfsuitje een smaakvol avontuur te maken!