Ga naar de inhoud

Traiteur Nijmegen

Ontdek de Authentieke Smaak van Italië met MoltoGusto, Traiteur NIjmegen

MoltoGusto: Passie voor Italiaanse Gastronomie

Bij MoltoGusto ademen we Italiaanse gastvrijheid. Als uw traiteur op locatie in Nijmegen zetten we ons volledig in om de essentie van de Italiaanse keuken naar uw evenement of bijeenkomst te brengen. 

 

Ons team van ervaren chefs selecteert met zorg de beste, veelal lokaal geproduceerde ingrediënten, om gerechten te creëren die zowel authentiek als innovatief zijn. Wij geloven dat elk gerecht een verhaal vertelt, een stukje Italiaanse cultuur deelt, en we zijn er trots op dat verhaal met u en uw gasten te mogen delen.

chefs van kookworkshop bij moltogusto
dineren na het bereiden van gercehten bij kookworkshop

Wat is een Traiteur?

Een Italiaanse traiteur brengt de rijke en gevarieerde smaken van Italië naar uw tafel. Op locatie in Nijmegen zorgt de traiteur voor een onvergetelijke avond. Met een breed menu aan authentieke, vers bereide gerechten. Moltogusto bereidt alles van hartige antipasti en versgemaakte pasta’s tot heerlijke desserts.

 

Een Italiaanse traiteur zorgt voor een culinaire ervaring die de Italiaanse cultuur en tradities viert. Perfect voor zowel kleine bijeenkomsten als grote evenementen. Een Italiaanse traiteur biedt niet alleen gemak, maar ook de belofte van een onvergetelijke maaltijd.

Waarom Kiezen voor MoltoGusto als Uw Traiteur in Nijmegen?

MoltoGusto onderscheidt zich door onze toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid. Onze menu’s weerspiegelen de diversiteit van de Italiaanse keuken, met gerechten uit verschillende regio’s van Italië. Perfect voor een intiem diner, maar ook juist vooreen bedrijfsfeest, of een groot evenement.

ingrediënten Italiaans koken

De Beste Ingrediënten

Professionele Service

op maat gemaakte workshops

Op Maat Gemaakte Menu's

persoonlijke aandacht kookcursus

Flexibiliteit

gezellig aan tafel

De mogelijkheden van Traiteur Nijmegen

Private Dining

Wil je graag een speciale avond, maar even geen zin om er op uit te gaan? We verassen je met onze Italiaanse gerechten ook bij je thuis. We komen met verse ingrediënten en koken de gerechten ter plekke in de keuken. Zo krijg je een heerlijk diner gewoon bij jou thuis.

Evenementen

Wat voor evenement het ook is, MoltoGusto is er graag bij. Met onze passie voor de Italiaanse keuken, creëren wij de lekkerste gerechten voor onze gasten. Heerlijk eten verzorgen voor grote of kleine groepen, we doen dit met veel liefde en plezier voor elk gezelschap.

Vergaderingen

Vergaderen onder het genot van heerlijke (Italiaans) lunch, een goed verzorgde koffietafel en afsluiten met een teambuildings workshop? Ook daarvoor kun je bij MoltoGusto terecht.