Ga naar de inhoud

Maak je teamuitje speciaal met een Italiaanse kookworkshop bij MoltoGusto

Zoek je een uniek teamuitje? Kies voor een Italiaanse kookworkshop bij MoltoGusto. Je leert niet alleen hoe je authentieke Italiaanse gerechten maakt, maar je beleeft ook een onvergetelijke dag met je collega’s.

Kies je Workshop

We hebben diverse thema’s:

  • Pasta en Saus Workshop: Leer alles over het maken van pasta en de beste sauzen.
  • Cicchetti Workshop: Probeer verschillende kleine Italiaanse hapjes te maken, ideaal voor een licht en gezellig samen zijn.
  • Italiaanse Driegangen Workshop: Neem de uitdaging aan en bereid een volledig Italiaans diner.
kookcursus italiaans bedrijfsuitje
dineren na het bereiden van gercehten bij kookworkshop

Wat kun je verwachten?

De workshops zijn perfect voor teambuilding. We verdelen de groep in kleinere teams die samen werken aan verschillende delen van de maaltijd. Iedereen helpt mee en leert van elkaar.

Na het koken eet iedereen samen de gemaakte gerechten, vaak met een lekker glas wijn. Je kunt beginnen met een Prosecco of Aperol Spritz om het extra feestelijk te maken. Let op, de prijzen zijn exclusief BTW en drankjes, en je kunt extra tijd boeken voor gezellig naborrelen tot middernacht.

Voor wie is een kookworkshop bedoeld?

Eigenlijk is een kookworkshop leuk voor iedereen. Je kunt er altijd wat van leren en het is een leuke activiteit. Hier een paar punten waarom een kookworkshop leuk is voor grotere groepen en bedrijven.

 

Bedrijven kunnen een kookworkshop doen als een leuk informeel teamuitje. Koken vereist zoals eerder benoemd teamwork, communicatie en creativiteit. Hierdoor is het makkelijker om in een informele sfeer te komen. Zet je collega’s in een totaal andere setting en laat ze samen de lekkerste Italiaanse gerechten maken! Het leukste is dat jullie na de gemaakte gerechten deze ook op mogen eten. Een dubbel leuk bedrijfsuitje dus!

 

Vriendengroepen: Kookworkshops zijn een leuke activiteit voor familiebijeenkomsten of een avond met vrienden.Het blijft een unieke manier om samen iets leuks te doen. Samenwerken met je vrienden, lachen en de lekkerste gerechten op tafel zetten. Natuurlijk afsluitend met een heerlijk diner en lekkere Italiaanse wijnen.

 

Speciale gelegenheden: Heb je een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid? Een kookworkshop is een geweldig evenement voor zulke gelegenheden. Een workshop zorgt voor veel lachen en is een interactieve ervaring waar gasten van kunnen genieten.

 

Kookliefhebbers: Voor diegenen die gepassioneerd zijn over koken en graag meer willen leren. Kookworkshops bieden de kans om nieuwe technieken te leren, recepten uit te proberen en van professionele chefs te leren.

 

Beginners in de keuken: Heb je nog niet speciale ervaring met Italiaanse gerechten? Geen probleem, de Italiaanse kookworkshop stemmen we af op jouw niveau. Tijdens de  workshop ga je aan de gang met een recept waar wij bij komen helpen. We geven een leuke en ontspannen ervaring om jouw vertrouwen in de keuken te winnen!

 

ingrediënten Italiaans koken

De Beste Ingrediënten

Professionele Service

op maat gemaakte workshops

Op Maat Gemaakte Menu's

persoonlijke aandacht kookcursus

Flexibiliteit

Workshops op maat

Onze kookworkshops passen we aan jouw wensen aan. Ze zijn geschikt voor groepen vanaf 12 personen. Wil je iets speciaals, dan helpen we je graag.

Ontdek Italiaans koken en verbeter de samenwerking in je team in een ontspannen sfeer. Ideaal voor elk bedrijfsuitje of teamactiviteit, MoltoGusto’s kookworkshops bieden plezier en leren hand in hand. Neem contact op voor meer details of om je workshop te boeken.

Kookworkshop voor groepen (vanaf 12 personen)

Als je ooit het geheim van Italiaanse keuken hebt willen leren, dan is een kookworkshop de perfecte manier om dit te doen!

Onder begeleiding van deskundige Italiaanse chefs ontdek je hoe je authentieke Italiaanse gerechten bereidt, van de selectie van de beste ingrediënten tot het meesteren van traditionele kooktechnieken. Speciale gerechten  voor familiebijeenkomsten of teambuildingactiviteiten. Zo bieden we op maat gemaakte workshops aan voor groepen vanaf twaalf deelnemers.

Werk samen aan een compleet diner en sluit af met een heerlijke maaltijd, vergezeld van een selectie wijnen en spritz.

Waarom een kookworkshop als team- of bedrijfsuitje?

  • Informeel Teamuitje: Een uitje met het team mag lekker informeel zijn. Even niet aan werk denken maar aan iets leuks samen doen. 
  • Leer van Echte Italiaanse Chefs: Onze Italiaanse chefs delen hun passie en geheimen voor het bereiden van authentieke Italiaanse maaltijden. Met het gebruik van verse, kwalitatieve ingrediënten.
  • Creëer een Compleet Italiaans Feestmaal: Iedereen in het team draagt bij aan het maken van een volledig Italiaans menu, van de starters tot aan de zoete afsluiting.
  • Aanpasbare Arrangementen: Met welkomstdrankje, smakelijke borrelhapjes. Of kies voor een uitgebreid assortiment Italiaanse wijnen en bieren.