Ga naar de inhoud

Personeelsuitje Kookworkshop

Kookworkshop Personeelsuitje bij MoltoGusto

Teambuilding met de Smaak van Italië

Op zoek naar een unieke en memorabele manier om je team te belonen en de teamgeest te versterken? MoltoGusto biedt de perfecte oplossing met onze kookworkshops, speciaal ontworpen voor personeelsuitjes. Gelegen in het hart van de prachtige omgeving van Heteren, dichtbij Nijmegen en Arnhem, zijn we de ideale plek voor teams uit de hele regio die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring.

Wat U Kunt Verwachten van Kookworkshop Personeelsuitje?

Vanaf het moment dat je MoltoGusto binnenstapt, word je meegenomen op een culinaire reis. Het personeelsuitje begint met een warme ontvangst en een korte introductie van onze chefs, die jullie begeleiden door de workshop. Terwijl jullie koken, werken jullie in teams aan verschillende gerechten.

 

Afsluitend genieten jullie samen van het heerlijke diner dat jullie zelf hebben bereid, een ware beloning voor het harde werk en de perfecte afsluiter van een geslaagd personeelsuitje.

 

 • Persoonlijke Begeleiding: Onze chefs bieden stap-voor-stap instructies en persoonlijke tips, zodat jullie actief betrokken zijn bij het kookproces.
 •  
 • Gezellige Sfeer: Geniet van de warme en gezellige sfeer van onze kookstudio, perfect voor leuke personeelsuitjes.

Waarom een Kookworkshop als Personeelsuitje?

 • Informeel Teamuitje Een uitje met het team mag lekker informeel zijn. Even niet aan werk denken maar aan iets leuks samen doen. 
 •  
 • Leer van Echte Italiaanse Chefs: Onze Italiaanse chefs delen hun passie en geheimen voor het bereiden van authentieke Italiaanse maaltijden. Met het gebruik van verse, kwalitatieve ingrediënten.
 •  
 • Creëer een Compleet Italiaans Feestmaal: Iedereen in het team draagt bij aan het maken van een volledig Italiaans menu, van de starters tot aan de zoete afsluiting.
 •  
 • Aanpasbare Arrangementen: Met welkomstdrankje, smakelijke borrelhapjes. Of kies voor een uitgebreid assortiment Italiaanse wijnen en bieren.
chefs van kookworkshop bij moltogusto
ingrediënten Italiaans koken

De Beste Ingrediënten

op maat gemaakte workshops

Op Maat Gemaakte Workshops

koken italiaanse kookworkshop

Professionele Keuken

persoonlijke aandacht kookcursus

Persoonlijke Aandacht

professionele keuken voor workshop koken

De Mogelijkheden voor Personeelsuitje Kookworkshop

Italiaanse vleesgerechten kookworkshop

Maaltijd zoals in Italië

Bij deze workshop gaan we een maaltijd zoals in Italië bereiden, waar iedereen zich zal verheugen op de smaakvolle gerechten, geserveerd in schalen op lange gedekte tafels. We serveren een uitgebreid menu bestaande uit een antipasti, primi (voorgerecht), een secondo (hoofdgerecht) met contorni (bijgerecht) en een dolce (zoet nagerecht). Naar wens kan er afgesloten worden met een Limoncello, Amaretto of Grappa met Espresso. Prijs voor deze workshop tot 12 personen is € 870,- excl. btw, daarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer.

 

 

€72,50   Duur 3,5 uur

Wild vlees Italiaanse kookworkshop

Drie gangen Italiaans

In deze exclusieve workshop zullen we ons verdiepen in de rijke culinaire tradities van Italië door het bereiden van drie verfijnde, restaurantwaardige Italiaanse gerechten. Elke gang wordt zorgvuldig gepresenteerd en opgemaakt, zodat deelnemers niet alleen de smaken maar ook de visuele aantrekkingskracht van deze heerlijke creaties kunnen waarderen. Deze workshop is ook te boeken in 2- gangen voor € 52,50 of in 4 gangen te boeken en kost dan € 72,50 excl. 9% btw en drankjes pp

De prijs voor een 3 gangen workshop tot 12 personen is € 750,00 exdaarna € 62,50 excl btw voor elke extra deelnemer. De prijs voor een 4 gangen workshop tot 12 personen is € 870,00 exdaarna € 72,50 excl btw voor elke extra deelnemer.

 

€62,50   Duur: 3,5 uur

IMG_0127 copy

3 gangen Italiaanse wijn & spijs workshop

In deze workshop bereiden we traditionele, heerlijke Italiaanse gerechten, die elk een verrassende smaak en textuur hebben. De gerechten gaan we met veel zorg presenteren worden en per gang geserveerd. Om deze Italiaanse ervaring af te maken, bieden we ook een wijnarrangement aan, dat perfect is afgestemd op de smaken van de gerechten. Deze workshop incombinatie met het door ons geselecteerde wijn arrangement geeft je de mogelijkheid om te genieten van de beste wijnen en spijsen uit Italië. De wijnen veelal zelf geïmporteerd, die de maaltijd nog specialer maken. 

 

€90   Duur: 3,5 uur

italiaanse pasta kookworkshop

Pasta en saus workshop

De basis van goede pasta is de manier waarop het deeg gemaakt wordt: met liefde, geduld en inspanning. In deze workshop zullen we het basisdeeg verwerken tot diverse soorten pasta, zoals tagliatelle, farfalle en gevulde pasta’s als pansotti of ravioli. Ook bespreken we welke saus het beste bij welke pasta past, en natuurlijk maken we er een bij onze verse, zelfgemaakte pasta.

Prijs voor deze workshop tot 12 personen is € 828,- excl. btw, daarna € 69,00 excl btw voor elke extra deelnemer.

€69   Duur: 2,5 uur

Praktische Informatie

 • Locatie: Onze uitnodigende kookstudio is gelegen in het schilderachtige Heteren, gemakkelijk te bereiken voor teams uit Nijmegen en de omgeving.
 • Groepsgrootte: Geschikt voor groepen van 12 of meer, ideaal voor complete teams of afdelingen.
 • Kosten: Exclusief BTW en drankjes, met opties voor personalisatie naar wens.
 • Duur: Variabel, afhankelijk van het gekozen arrangement, met de mogelijkheid om te verlengen.

 

Boek je Kookworkshop Teamuitje

Laat je personeelsuitje bij MoltoGusto gezellig zijn. Nee contact op met Moltogusto voor meer details of om jullie kookworkshop te reserveren. Ervaar samen de rijkdom van de Italiaanse culinaire tradities – dat is de belofte van Moltogusto.