Ga naar de inhoud

Un’Ombra e Cicchetti

By Nick Helfferich

In Venetie zijn ze heel bekend en eet je met un’ombra. een lekker glas witte wijn. Lekker kleine belegde broodjes een beetje zoals een bruschetta maar dan net anders. Allemaal heel verschillend belegd. Ze hebben wat weg van de Spaanse tapas. Tijdens deze Cicchetti workshop workshop maken we verschillende Cicchetti, maar breiden we het wat uit met allerlei ander heerlijk Italian Fingerfood. Kleine hapjes om te delen, een soort shared dining. Een zeer veelzijdige workshop bedoeld rond aperitivo tijd, de Italiaanse vervanger van je “vrijdag” middag. borrel. Hierbij wordt er  zowel vis, vlees als vegetarische hapjes gemaakt en geproefd kunnen worden. Alles uiteraard met de verste en (h)eerlijkste ingrediënten. Van arancini tot polpette: een smakelijke reis door de kunst van Italiaanse hapjes!

De prijs voor een Cicchetti workshop tot 12 personen is € 828,00 exdaarna € 69,00 excl btw voor elke extra deelnemer