Ga naar de inhoud

Italiaanse Catering met MoltoGusto

Een vleugje van het Authentieke Italië!

uitleggen
Nature

De magie van een Italiaans buffet

Een Italiaans buffet van MoltoGusto betekent meer dan alleen een reeks gerechten op een tafel. Het is een culinaire reis naar het hart van Italië. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of tuinfeest; met MoltoGusto wordt elk evenement een onvergetelijk Italiaans festijn.

Italiaanse Gezelligheid, Waar U Ook Bent

Elke gelegenheid transformeert in een 'festa' wanneer MoltoGusto de catering verzorgt. Of u nu een intieme bijeenkomst plant of een groots evenement, onze chefs zijn er om met passie voor u en uw gasten te koken.

tafel-opgedekt

Versheid & Passie op Uw Bord

De kracht van een Italiaans buffet zit hem in de versheid van de ingrediënten en de liefde waarmee het eten wordt bereid. Ons team van MoltoGusto komt naar uw locatie, brengt de meest verse ingrediënten mee en tovert ze om tot heerlijke Italiaanse creaties..

Op Maat Gemaakte Beleving

We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bespreken we graag samen uw wensen. Of u nu droomt van een Toscaans feestmaal of de smaken van Sicilië wilt proeven; met MoltoGusto krijgt uw Italiaanse buffet een persoonlijke touch.

Nature

Meer dan Alleen Eten

Een Italiaans buffet is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een ervaring voor de zintuigen. Van de geuren van vers bereide pasta tot de kleuren van zongerijpte tomaten; MoltoGusto brengt het authentieke Italië naar u toe.

Private Dining: Italiaanse perfectie in de Comfort van uw eigen huis.

Zin in een avond vol Italiaanse verwennerij zonder de deur uit te hoeven? MoltoGusto komt gewoon naar je toe! Wij nemen alles uit handen: van de eerste voorbereiding tot het serveren van die laatste perfecte pasta. Jij hoeft alleen maar te relaxen, te genieten van je gasten en je te laten verrassen door onze Italiaanse delicatessen.

tafel-opgedekt