Ga naar de inhoud

Leer Italiaans koken met onze individuele workshops.

Met onze individuele workshops leer je om echte Italiaanse gerechten op tafel te zetten voor jezelf en de mensen om je heen.

gezellig-aan-tafel

SAMEN OF ALLEEN

Authentieke Italiaanse gerechten bereiden met (h)eerlijke ingrediënten, dat leer je in onze leerzame en vooral gezellige workshops.

Individuele workshops

opmaken-van-eten

Samen de Italiaanse keuken ontdekken

Als je ooit het geheim van Italiaanse keuken hebt willen leren, dan is een kookworkshop de perfecte manier om dit te doen! Leer de traditionele methoden die Italiaanse chefs gebruiken om heerlijke, authentieke gerechten te maken. Ontdek de smaken en texturen van de fijnste ingrediënten en beheers de technieken die ervoor zorgen dat je kookkunsten opvallen.

Met een Italiaanse kookworkshop kun je je eigen heerlijke gerechten maken voor familie en vrienden. Deze individuele workshops geven we vier keer per jaar. Let op: onze individuele workshops hebben een minimum en maximum aantal deelnemers. Bij te weinig deelnemers kunnen we de workshop niet door laten gaan. Als de workshop vol zit kunnen we geen aanvragen meer aannemen.

De prijzen van onze individuele workshops zijn inclusief BTW en drankjes. Start je workshop extra gezellig met een glas Prosecco of een glas Aperol Spritz € 6,75 excl. btw p.p. en een heerlijk borrelplankje, met zelf geïmporteerde en vers gesneden hammen en salami’s € 5,75 excl. btw p.p.

Is het erg gezellig en wil de groep nog even naborrelen? Het is mogelijk om de workshops te verlengen voor € 175.00 per uur tot maximaal 24:00.

Download drankenkaart
box 1

Cursus basis kennis wijn

Datum: 30-04-2023

Deze cursus basis kennis wijn heeft zowel een middag- als avond optie en biedt een combinatie van theorie en praktijk, waarbij u zich verdiept in wijnproeven, het herkennen en benoemen van smaken. Het doel is om uw persoonlijke smaakvoorkeuren te ontdekken en de redenen erachter te begrijpen. Zo staat u nooit meer twijfelend voor het wijnschap of bent u onzeker bij het kiezen van een wijn op de kaart in een restaurant. In slechts één middag of avond leert u over wijnbouw, wijnregio's, het interpreteren van etiketten, proeven, selecteren en beoordelen van wijnen.

€ 57.50

Duur: 2.5 uur

Aankomst: 13:30

aanmelden
box 1

Paas kookworkshop

Datum: 02-04-2023

Ben je er klaar voor om een ontspannen, maar heerlijke, Paasbrunch te organiseren, met een Italiaanse touch. Genieten en lekker brunchen met Pasen en breng tijd door met je familie of gezin. Daar is deze cursus voor bedoeld. Je leert klassieke Paasrecepten en je gaat naar huis met genoeg inspiratie om een heerlijke, ontspannen Paasbrunch te bereiden.

€ 75.00

Duur: 4 uur

Aankomst: 10:30

aanmelden
box 1

Wild kookworkshop

Datum: 01-03-2023

Tijdens deze cursusdag staan de diverse bereidingen van wild op het menu. Het meest duurzame product van de Veluwe. Er worden verschillende diersoorten besproken en behandeld: gevogelte, klein wild en grofwild. Er wordt ook een klein stukje theorie behandeld, waarna je ermee aan de slag gaat in de keuken. Je bereidt een 3-gangen wild menu, dat vervolgens heerlijk geserveerd wordt met een glas passende wijn.

€ 125.00

Duur: 4 uur

Aankomst: 14:00

aanmelden
box 1

Drie gangen seizoens kookworkshop

Datum: 06-06-2023

Bij deze drie gangen seizoens kookworkshop ligt het accent op het gebruik van regionale en seizoensgebonden producten. We bewegen met de seizoenen mee, zo maken we elk seizoen heerlijke recepten die goed passen in dat seizoen, dit door gebruik maken van wat de natuur op dat moment te bieden heeft.

€ 85.00

Duur: 4 uur

Aankomst: 17:30

aanmelden
box 1

Italiaanse kookworkshop

Datum: 25-05-2023

Onder begeleiding ga je aan de slag in de keuken om traditionele Italiaanse recepten te bereiden om deze vervolgens gezamenlijk aan tafel te nuttigen. De gerechten gaan mee met het seizoen en zijn dus wisselend. Vaak heeft het gerecht een verhaal, van herkomst, oorsprong, of soms zelfs een mythe. Hierover zal ook kort wat verteld worden en er zullen bij de gerechten passende wijnen geschonken worden en uitgelegd waarom juist deze wijn & spijs combinatie een goede is.

€ 90.00

Duur: 3,5 uur

Aankomst: 17:30

aanmelden