Ga naar de inhoud

Italiaanse gezelligheid op locatie.

Kleine bijeenkomsten, familiediners, feesten, evenementen, bruiloften. Elke gelegenheid is een ‘festa’. Onze chefs komen graag voor je koken.

mrestaurant-moltogusto-tentan

Catering & evenementen

Heb je binnenkort een bruiloft, jubileum, tuinfeest, 21 Diner, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid waar je graag je gasten wilt verassen met een heerlijk diner? MoltoGusto verzorgt catering voor iedere gelegenheid. Grote groepen of kleine groepen, wij doen het allebei. Met liefde en plezier brengen wij mensen samen door heerlijk eten te verzorgen. Wij bereiden smaakvolle gerechten op locatie. Samen bespreken we je wensen, on een onvergetelijke avond te creëren. Zo kunnen we verse ingrediënten om toveren tot geweldig Italiaans eten voor elk moment. Dit doen we van kleine bijeenkomsten tot grote evenementen, met veel aandacht voor goed eten en een geweldige service.

eten-naast-de-bar

Evenementen

Wat voor evenement het ook is, MoltoGusto is er graag bij. Met onze passie voor de Italiaanse keuken, creëren wij de lekkerste gerechten voor onze gasten. Heerlijk eten verzorgen voor grote of kleine groepen, we doen dit met veel liefde en plezier voor elk gezelschap. Zo hebben we op verschillende gelegenheden onze gerechten mogen serveren. Festivals, feesten, bedrijfsbijeenkomsten en meer geweldige locaties hebben kennis gemaakt met het pure eten uit Italië.

Op aanvraag

Op aanvraag

tafel-opgedekt

Private dining

Wil je graag een speciale avond, maar even geen zin om er op uit te gaan? We verassen jou en jouw gasten met onze Italiaanse gerechten ook bij je thuis. We komen met verse ingrediënten en koken de gerechten ter plekke in de keuken. Zo krijg je een heerlijk diner gewoon bij jou thuis. Geheel in overleg. Je hoeft de rest van de avond nergens meer aan te denken en kunt heerlijk aan tafel blijven onder het genot van een goed glas wijn, geen zorgen over vervoer, maar gewoon genieten van het eten en de gezelligheid in je eigen huis. Neem contact op voor meer informatie.

Op aanvraag

Op aanvraag

kleine-hapjes

Vergaderingen

Vergaderen onder het genot van heerlijke (Italiaans) lunch, een goed verzorgde koffietafel en afsluiten met een teambuildings workshop? Ook daarvoor kun je bij MoltoGusto terecht. We bieden verschillende arrangementen aan voor zowel kleine bijeenkomsten als grote bedrijfsevents. Informeer naar de op maat gemaakte mogelijkheden.

Op aanvraag

Op aanvraag

leaf